Om Espiro


Gunilla Hamrin driver sedan 2007 Espiro

Hej,
Gunilla Hamrin heter jag och utbildar, föreläser och coachar inom stress, effektivitet och smarta arbetssätt.

 

Med ett brinnande intresse för hjärnan och stress inspirerar Gunilla till vad vi själva kan göra för att ta kontroll över stressen och ta bättre hand om vår hjärna och vår hälsa.

För 18 år sedan var jag nyutexad Systemvetare från Göteborgs Universitet och började då jobba som Systemutvecklare på Ericsson. Dock insåg jag mer och mer att det jag tyckte var riktigt intressant var hur människorna i organisationen fungerade – snarare än hur systemen som jag utvecklade fungerade. Så efter ett antal år på Ericsson tog jag mod till mig, sa upp mig och började skolade om mig inom ämnen som jag var intresserad av på riktigt! Jag certifierade mig till Internationell Coach, utbildade mig inom stress, psykologi, träning, yoga, hälsa och mental träning.

 

Sedan 2007 driver jag Espiro och hjälper såväl små som stora bolag att hantera stress och en intensiv vardag. Och det här tröttnar jag aldrig på! Ju mer jag lär mig, desto mer spännande blir det och jag fascineras bara mer och mer av hur vår hjärna och kropp samspelar och fungerar. Och inte minst av hur vi, genom den här kunskapen, direkt kan påverka hur vi mår här och nu, hur effektiva, skarpa och klartänkta vi är och hur vi kan stärka vår hälsa på sikt.

”Det här med stress är så oerhört intressant och fascinerande! Det är ett område inom vilket nästan allting ryms,
eftersom stress kan bero på så många olika saker. Det kommer också hela tiden ny forskning kring hjärnan och stress
vilket ger mig möjlighet att hela tiden utveckla mig och mitt koncept för att kunna hjälpa mina klienter ännu bättre.”

 

Jag älskar att prata om stress! Så hör mer än gärna av dig!

Gunilla

 

Ring mig: 0730-781580

Maila mig: gunilla@espiro.nu