Referenser


Så här säger några av mina kunder:

 

”Tack för igår! Vilken suverän föreläsare. Det var nog det bästa jag hört på länge, och jag kände att jag satt som en svamp och bara sög åt mig!”

Deltagare under ett event som Skånska Möten AB höll för sina kunder 2019.

 

”En mycket inspirerande och intressant föreläsning med konkreta tips kring hur man hanterar stressen i vardagen/arbetslivet. Vi ger föreläsaren varma rekommendationer!”

Lina Edvardsson, Regionchef Väst, Pedagogpoolen AB, 2019.

 

”Tack för tipsen och en fantastisk föreläsning! Jag skulle kunna lyssna på dig en hel dag!”

Elena Eriksson

 

”Väldigt stort tack för ett kanonjobb. Det var mycket uppskattat och belyste viktiga punkter som alla på Elvaco kommer att ha glädje av!”

David Vonasek, CEO, Elvaco AB

 

”Efterfrågan på både våra produkter och tjänster ökade kraftigare än vad vi kunnat förutse. Det har ställt höga krav på tillgänglighet hos vår personal. Då några medarbetare kände av stressen beslutade jag att starta en process för att minska stress. Men min erfarenhet av arbetsrelaterad stress var låg så jag behövde hjälp. Efter att ha kontaktat några olika företag som arbetar med stress föll mitt val på Gunilla på Espiro. Gunilla var en bra lyssnare och kunde snabbt sätta sig in i vår problematik. Med Gunillas workshop fick vi igång många intressanta diskussioner. Vi fick i Gunilla ett bra bollplank i dessa diskussioner och det utgjorde en riktigt bra start på vårt arbete med att minska stress på vår arbetsplats.”

Stefan Andréasson, VD, ZRS AB

 

Tack för den proffsiga föreläsningen, det är så bra att få tekniker och rätt tänk för att ta tag i stressen!

Margareta Hult

 

”Swisslog har anlitat Espiro till såväl föreläsningar och utbildningar som gruppinsatser och individuell coaching.  Alla insatser har varit mycket uppskattade och utvärderingarna efteråt har gett toppbetyg! Gunilla och Karin är inspirerande och målar bilden av hur vi alla kan må lite bättre i vår vardag samtidigt som de ger konkreta verktyg så att varje medarbetare kan ta sig mot sitt eget mål. Workbalance är en strategisk viktig fråga för oss och där har Esprio hjälpt oss framåt.”

Maria Sigfridson, Swisslog AB
Head of Human Resources, Warehouse & Distribution Solutions – Nordic Region

 

”Vi anlitade Gunilla och Karin för att hålla en uppskattad och välbehövlig föreläsning om hur vi bättre kan hantera den stress som påverkar oss i arbetet. Genom ett bra och positivt upplägg gav Gunilla och Karin oss ett flertal verktyg som direkt kunde appliceras för att minska den kännbara stressen. De var tillsammans mycket positiva, professionella och lyhörda och jag kan absolut tänka mig att anlita Gunilla och Karin igen för olika typer av insatser. Tack för ett väl genomfört arbete”

Stefan Widell, HR Specialist, Santa Maria AB

 

 

”Espiro gjorde en makalöst professionell insats från förberedelser, att få alla våra ingenjörer engagerade och vilja lära sig ännu mer till en genomtänkt uppföljning. En extra eloge till Espiro att de är så enkla och bra människor att samarbeta med!”

Caroline Spännar, Head of Human Resources Nordic, Swisslog AB

 

”Genom sin energi, sin kunskap och sitt engagemang delade Karin & Gunilla på ett inspirerande sätt med sig av konkreta, användbara tips som alla kan använda i sin vardag. Ämnet rör och berör alla”

Jörgen Johansson, Manager, Avega Group AB

 

”Karin och Gunilla från Espiro hjälpte oss att skräddarsy utbildning för vår personal precis efter våra önskemål. De kom med konkreta tips som på många sätt kan verka självklara, men som man behöver tänka aktivt på och medvetandegöra för att kunna använda! Personalen känner sig jättenöjda och menar att de har fått verktyg som de kan använda både privat och på jobbet framöver. Både Karin och Gunilla är verkligen engagerade inspiratörer som verkar älska sitt jobb!”

Tina Nilsson, Director-General’s Associate for Staff Welfare, European Spallation Source ESS AB

 

”Karin och Gunilla bjuder på sig själva med en glädje som smittar av sig. De är engagerade, intensiva och personliga i sitt framförande. De har lätt att fånga publikens uppmärksamhet och får oss att inse att vi har många egna redskap som vi kan påverka våra liv med genom att ”Stressa Smart!!”

Anette Hansson, Holmbergs Talare

 

Efter att ha anlitat Gunilla som stresscoach känner jag mig enormt nöjd med vad hon hjälpt mig att åstadkomma! Med sin djupa kunskap inom ämnena stress, stresshantering, personligt ledarskap och mental träning har hon en rik flora av verktyg och tekniker att dela med sig av. Detta gör hon på ett lugnt, lyhört och pedagogiskt sätt. Genom att ta steg som vid själva implementeringen kändes ganska små, hjälpte hon mig att skapa en stor positiv förändring i hur jag känner inför mitt arbete och min vardag. Gunilla är dessutom en varm person som strålar av positiv energi. Hon lever som hon lär, och det ger avtryck!

Lovisa Ehrenborg, Ägare & konsult Ehrenborg Rekrytering AB

 

”Stressa Smart föredraget var inspirerande, lättsamt men framför allt tänkvärt. Föredraget kändes som om det var upplagt utifrån vår verklighet och de utmaningar/förväntningar vi har i vårt dagliga arbete. Vi fick en massa positiv feedback från våra kollegor.”

Ericsson (via Idrottsföreningen i Göteborg)