Referenser

 

Essity Global Health & Safety Week 2020, Gunilla Hamrins föreläsning “Self Leadership”. 

     

 

 

 

 

 

 

Så här säger några av mina kunder:

Föreläsning “Brain Smart” för 250 butikschefer i de nordiska länderna:

“Jag kan varmt rekommendera Gunilla Hamrins föreläsning om hjärnan. En föreläsning med både hjärta och hjärna om hjärnan. Det bästa var alla handgripliga verktyg som lätt går att använda för att bli piggare, gladare och effektivare. Alla 263 butikschefer från Sverige Norge och Finland tackar.”

Nina Borgström, CSO, Nordisk försäljningschef
KICKS 2021

 

Föreläsning samt efterföljande worksops “Hjärnsmart”:

“Vi på Bubbleroom anlitade Gunilla, som kom till oss och höll i en föreläsning om hur vi kan jobba mer hjärnsmart. Därefter hjälpte hon oss att hålla i workshops i mindre grupper i ämnet, för att fördjupa kunskaperna. Gunilla kom in och höll en fantastik föreläsning och givande workshops innehållande både fakta, kunskap och konkreta tips kring hur man kan jobba mer smart och hur man kan hantera stress på ett bättre sätt. Hon delar med sig av sin djupa kunskap på ett pedagogiskt sätt, innehållet var både spännande och begripligt för alla. Vi blev påfyllda både med ny energi, motivation och fick ny kunskap i ämnet. Resultatet var över förväntan och vi jobbar mer än gärna tillsammans med Gunilla igen.”

Charlotte Nord, People- and Culture Manager
Bubbleroom, 2021

Digital utbildning (föreläsning, 6 videomoduler med tillhörande workshops under 8 månader):

“Vi har genomfört en e-Learning och föreläsningar i att ”arbeta smart” tillsammans med Espiro. Träningen är en del av vår strategiska satsning för en hållbar prestation. Målet med utbildningen var att ge medarbetaren kunskap och träning för hur du arbetar hjärnsmart – både i jobb och privat. Gunilla höll en inledande föreläsning för våra ledare på ett toppen inspirerande sätt. Hon lade innehållsmässigt upp ett riktigt bra program med konkreta verktyg för medarbetarna att kunna jobba med i vardagen. Gunilla tillhanda höll bra instruktionsmaterial till våra ledare för att kunna hålla workshops i anslutning till träningarna. Vi har nu en bra plattform för verktyg och ett gemensam mindset för att jobba mer effektivt och smart. Stort tack Gunilla för  väldigt bra genomförande! Du är grym på att förmedla budskap via video!”

Karolin Lindeman, HR-chef
Länsförsäkringar Göteborg & Bohuslän, 2020

Föreläsning “Stressa Smart” för Varbergs kommun:

Några reflektioner från våra deltagare:

  • Mycket tänkvärt!
  • Så rätt!
  • Proffsigt och lättfattligt!
  • Inspirerande!
  • 3 timmar gick så fort!

Therése Vidlycke, Utvecklingsstrateg
Varbergs Kommun, 2020

Webinar “Hjärnsmart”
– om hur vi ur ett neuroperspektiv påverkas av tillvaron som nu råder, samt vad vi kan göra för att lugna hjärnan och skapa fokus

“Wow alltså,  superbra! Proffsigt och inspirerande, väldigt givande i dessa tider! Jag är så glad över att jag fick möjlighet att vara med! Helt rätt i tiden att fundera på hur allt som händer just nu påverkar vår hjärna!”

Maria Svantesson, HR
Lerums Kommun, 2020


Föreläsning “Självledarskap” för Tallink Silja AB:

“Gunilla är en otroligt glädjefylld och kunnig föreläsare. På ett intressant och lärorikt sätt kombinerar hon vetenskap och kopplar det till bland annat till vårt välbefinnande och hållbar prestation. Det bästa med föreläsningen Självledarskap är att den anpassar sig till alla, och att alla har något att ta med sig från den!”

Lizette Kuld, HR
Tallink Silja AB, 2020


Föreläsning “Hjärnsmart” för Handelsbanken AB:

Vår utmaning i vardagen på vår arbetsplats är att försöka bli mer effektiva genom att styra vår tid bättre, dvs att inte vara så händelsestyrda. Vi vet hur vi vill jobba men lyckas inte alltid prioritera ärenden i den ordning vi önskar. Av Gunilla Hamrin fick vi dels en förståelse för hur hjärnan reagerar i vissa situationer, hur det påverkar oss i arbetet och samtidigt många konkreta och värdefulla tips på hur vi kan styra vår arbetsdag bättre. Att dela upp större arbeten i mindre delar är ett exempel på något vi har tagit med oss och som har gjort det lättare att jobba med komplexa ärenden. Stort tack Gunilla för en jättebra föreläsning!”

Marie Erlandson, Kontorschef
Handelsbanken, 2020


Digital utbildning “Arbeta Smart” för Norcosult AB:

“Arbeta Smart är en e-learning för en skönare balans och en hållbar tillvaro. Konceptet för utbildningen togs fram 2018 tillsammans med Gunilla Hamrin och Espiro. Syftet  var att förebygga ohälsa och att erbjuda medarbetarna information och verktyg för att inspirera till att prioritera hälsa. Förutom teoripass som skickades via länk så inkluderade också utbildningen övningar för individ och grupp. Gunilla har en  lång och gedigen erfarenhet inom området. Hon är rolig att samarbeta med och entusiasmerar genom sin kompetens och härliga personlighet. Arbeta smart bidrog till att vi har sänkt sjukfrånvaron och fått många bra insikter och uppslag till hur vi ska arbeta med mer balans.”

Malin Roos, HR Business Partner
Norconsult AB, 2020

Föreläsning “Jobba Hjärnsmart”, kundevent Balansyoga AB:

“Stort tack för en väldigt inspirerande föreläsning! Alla är supernöjda och tyckte att det var en jätte bra föreläsning. Lagom långt, bra avvägning med information & aktivitet, mycket energi, härligt, matnyttigt, intressant, vääääldigt välbehövlig info. ” Inspirerande och duktig föreläsare med närvaro mm” är några av kommentarerna från deltagarna. Vi är supernöjda!

Annika Lundberg, ägare
Balansyoga AB, 2020

 

Föreläsning “Stressa Smart” för Skånska möten AB:

“Tack för igår! Vilken suverän föreläsare. Det var nog det bästa jag hört på länge, och jag kände att jag satt som en svamp och bara sög åt mig!”

Deltagare under ett event som Skånska Möten AB höll för sina kunder 2019

Föreläsning “Stressa Smart” för Pedagogpoolen AB:

”En mycket inspirerande och intressant föreläsning med konkreta tips kring hur man hanterar stressen i vardagen/arbetslivet. Vi ger föreläsaren varma rekommendationer!”

Lina Edvardsson, Regionchef Väst
Pedagogpoolen AB, 2019

Föreläsning “Stressa Smart”:

”Tack för tipsen och en fantastisk föreläsning! Jag skulle kunna lyssna på dig en hel dag!”

Elena Eriksson, 2019

Föreläsning “Jobba Hjärnsmart” för Elvaco AB:

“Väldigt stort tack för ett kanonjobb. Det var mycket uppskattat och belyste viktiga punkter som alla på Elvaco kommer att ha glädje av!”

David Vonasek, CEO
Elvaco AB

Workshop Stresshantering med ZRS AB:

“Efterfrågan på både våra produkter och tjänster ökade kraftigare än vad vi kunnat förutse. Det har ställt höga krav på tillgänglighet hos vår personal. Då några medarbetare kände av stressen beslutade jag att starta en process för att minska stress. Men min erfarenhet av arbetsrelaterad stress var låg så jag behövde hjälp. Efter att ha kontaktat några olika företag som arbetar med stress föll mitt val på Gunilla på Espiro. Gunilla var en bra lyssnare och kunde snabbt sätta sig in i vår problematik. Med Gunillas workshop fick vi igång många intressanta diskussioner. Vi fick i Gunilla ett bra bollplank i dessa diskussioner och det utgjorde en riktigt bra start på vårt arbete med att minska stress på vår arbetsplats.”

Stefan Andréasson, VD
ZRS AB

Föreläsning “Stressa Smart”:

Tack för den proffsiga föreläsningen, det är så bra att få tekniker och rätt tänk för att ta tag i stressen!

Margareta Hult

Utbildningar, föreläsningar, workshops och coaching för Swisslog AB:

“Swisslog har anlitat Espiro till såväl föreläsningar och utbildningar som gruppinsatser och individuell coaching.  Alla insatser har varit mycket uppskattade och utvärderingarna efteråt har gett toppbetyg! Gunilla och Karin är inspirerande och målar bilden av hur vi alla kan må lite bättre i vår vardag samtidigt som de ger konkreta verktyg så att varje medarbetare kan ta sig mot sitt eget mål. Workbalance är en strategisk viktig fråga för oss och där har Esprio hjälpt oss framåt.”

Maria Sigfridson, Swisslog AB
Head of Human Resources, Warehouse & Distribution Solutions – Nordic Region

Föreläsning “Stressa Smart” för Santa Maria AB:

“Vi anlitade Espiro för att hålla en uppskattad och välbehövlig föreläsning om hur vi bättre kan hantera den stress som påverkar oss i arbetet. Genom ett bra och positivt upplägg gav Gunilla och Karin oss ett flertal verktyg som direkt kunde appliceras för att minska den kännbara stressen. De var tillsammans mycket positiva, professionella och lyhörda och jag kan absolut tänka mig att anlita Gunilla och Karin igen för olika typer av insatser. Tack för ett väl genomfört arbete”

Stefan Widell, HR Specialist, Santa Maria AB

Föreläsning “Hjärnsmart” för Avega Group AB:

“Genom sin energi, sin kunskap och sitt engagemang delade Karin & Gunilla på ett inspirerande sätt med sig av konkreta, användbara tips som alla kan använda i sin vardag. Ämnet rör och berör alla”

Jörgen Johansson, Managing Director
Avega Group AB

Utbildning “Jobba Hjärnsmart” för Swisslog AB:

”Espiro gjorde en makalöst professionell insats från förberedelser, att få alla våra ingenjörer engagerade och vilja lära sig ännu mer till en genomtänkt uppföljning. En extra eloge till Espiro att de är så enkla och bra människor att samarbeta med!”

Caroline Spännar, Head of Human Resources Nordic
Swisslog AB

 

Utbildningar i olika former för European Spallation Source ESS AB:

“Espiro hjälpte oss att skräddarsy utbildning för vår personal precis efter våra önskemål. De kom med konkreta tips som på många sätt kan verka självklara, men som man behöver tänka aktivt på och medvetandegöra för att kunna använda! Personalen känner sig jättenöjda och menar att de har fått verktyg som de kan använda både privat och på jobbet framöver. Både Gunilla och Karin är verkligen engagerade inspiratörer som verkar älska sitt jobb!”

Tina Nilsson, Director-General’s Associate for Staff Welfare
European Spallation Source ESS AB

 

Föreläsning “Stressa Smart” för SKF AB:

”Gunilla och Karin bjuder på sig själva med en glädje som smittar av sig. De är engagerade, intensiva och personliga i sitt framförande. De har lätt att fånga publikens uppmärksamhet och får oss att inse att vi har många egna redskap som vi kan påverka våra liv med genom att ”Stressa Smart!!”

Anette Hansson, Holmbergs Talare


Individuell coaching:

Efter att ha anlitat Gunilla som stresscoach känner jag mig enormt nöjd med vad hon hjälpt mig att åstadkomma! Med sin djupa kunskap inom ämnena stress, stresshantering, personligt ledarskap och mental träning har hon en rik flora av verktyg och tekniker att dela med sig av. Detta gör hon på ett lugnt, lyhört och pedagogiskt sätt. Genom att ta steg som vid själva implementeringen kändes ganska små, hjälpte hon mig att skapa en stor positiv förändring i hur jag känner inför mitt arbete och min vardag. Gunilla är dessutom en varm person som strålar av positiv energi. Hon lever som hon lär, och det ger avtryck!

Lovisa Ehrenborg, Ägare & konsult
Ehrenborg Rekrytering AB

Föreläsning “Stressa Smart” för Ericsson:

“Stressa Smart föredraget var inspirerande, lättsamt men framför allt tänkvärt. Föredraget kändes som om det var upplagt utifrån vår verklighet och de utmaningar/förväntningar vi har i vårt dagliga arbete. Vi fick en massa positiv feedback från våra kollegor.”

Ericsson