Om Espiro


Hej,
jag heter Gunilla Hamrin. Jag driver Espiro sedan 2007 och föreläser, utbildar och coachar inom personligt ledarskap,  stress, beteendeförändringar och personlig effektivitet. Jag utgår från kunskap och forskning om hur hjärnan fungerar och vilka förutsättningar som hjärnan behöver för att vi ska kunna både må och prestera så bra som vi vill!

 

År 2000 var jag nyutexad Systemvetare från Göteborgs Universitet och började då jobba som Systemutvecklare på Ericsson. Dock insåg jag mer och mer att det jag tyckte var riktigt intressant var hur människorna i organisationen fungerade – snarare än hur systemen som jag utvecklade fungerade. Så efter ett antal år på Ericsson sade jag upp mig och började skolade om mig. Jag certifierade mig till Internationell Coach, utbildade mig inom stress, psykologi, träning, yoga, hälsa, mental träning och Neuroledarskap.

 

Sedan 2007 driver jag Espiro och hjälper såväl små som stora bolag till hållbar prestation. Och det här tröttnar jag aldrig på! Ju mer jag lär mig, desto mer spännande blir det och jag fascineras bara mer och mer av hur vår hjärna och kropp samspelar och fungerar. Och inte minst av hur vi, genom den här kunskapen direkt kan påverka

  • hur vi mår här och nu
  • hur effektiva, skarpa och klartänkta vi är
  • hur bra vi kommunicerar och fungerar tillsammans som team
  • vår hälsa på såväl kort som lång sikt
  • vår utveckling och vår resa mot våra mål

Vill du prata mer om det här?

Hör mer än gärna av dig!

Gunilla

 

Ring mig: 0730-781580

Maila mig: gunilla@espiro.nu