Välkommen 2019!

Välkommen 2019!

2019-01-09 Lycka Mål 0

Nu har vi ett helt nytt år framför oss! Vad vill du att ditt nya år ska innehålla?
Vad skulle du vilja ha mer av? Och mindre?

Det är så lätt att tiden bara rullar på och att vi rusar genom vardagen utan att skapa tid för reflektion, att vi bara fortsätter i samma hjulspår som vi brukar. Men oavsett om du är nöjd med ditt liv, med dina eventuella hjulspår, med vardagen och din tillvaro eller om du inte är det så är det bra att stanna upp och reflektera. Kanske finns det saker du vill ha mer av i ditt liv? Och andra saker som du skulle vilja ha mindre av? Kanske finns det saker i ditt liv som du skulle vilja ge större utrymme?

När jag startar upp ett nytt år sätter jag givetvis mål för Espiro. Men för mig är det också viktigt att fundera över vad som känns extra viktigt för mig som person under det kommande året. Det kan vara att jag vill prioritera vissa relationer högre, skapa mer tid och utrymme för något specifikt intresse eller att jag vill bli ännu bättre på att notera de små guldkorn som finns i min vardag men som är så lätta att bara rusa förbi.

Vad har du för sådana saker i ditt liv, som du vill ska få lite extra utrymme under 2019? Och utifrån de förutsättningar som finns, hur skulle du kunna få det mer så?

Oavsett hur du formar ditt kommande år så önskar dig ett riktigt fint 2019, fyllt av inspiration, roliga stunder och kärlek!

Gunilla