God Jul och Gott nytt år!

God Jul och Gott nytt år!

2020-12-22 Uncategorized 0

Vilket märkligt år det har varit! För min del har det inneburit hemarbete sedan mars och en omställning till att utföra de allra flesta uppdrag (både föreläsningar, utbildningar och coaching) digitalt. Eftersom jag redan innan pandemin hade gjort ett antal digitala utbildningar så gick den omställningen relativt enkelt. Däremot har jag saknat kontakten med er kunder – att ha möten live, att kunna äta lunch ihop och att kunna sitta tillsammans för att smida planer och sätta ihop utbildningsupplägg. Jag har också saknat kontakten, responsen och det spontana som sker under föreläsningar när vi ses på plats! Och samtidigt är jag både lite förundrad och stolt över hur otroligt bra det har fungerat och vilket givande utbyte vi har kunnat ha, trots att vi haft en skärm mellan oss.

Privat har jag varit förskonad genom att min familj och mina vänner har fått vara friska eller klarat sig med relativt lindriga symptom. Eftersom jag älskar att vara utomhus så har jag lyckats få både stimulans och en relativt social tillvaro – med många promenader, utflykter och after works här i vår pergola med värmare, filtar och brasor. Och jag har kunnat hålla min yoga utomhus (japp, vi yogar fortfarande utomhus, i mörkret, med tända lyktor) samt hittat nya sociala sammanhang (både i form av en ny träningsgrupp och en grupp som kallbadar tillsammans varje söndag).

Men…nog ser jag fram emot när vi kan ses och umgås precis som vi vill, utan begränsningar. Och nog ser jag fram emot att få ge min mamma och min pappa en ordentlig kram!

Jag hoppas att även du varit förskonad under året som varit. Och så vill jag såklart önska er alla en fin julledighet och ett FANTASTISKT 2021!

Gunilla