Yoga of hope 17/11 2018

Yoga of hope 17/11 2018

2018-11-14 Balans i vardagen Compassion och stress Effektiv återhämtning Fysisk träning Hälsa Yoga 0

Bilden är från en tidig morgon på Bali, Amed, oktober 2018 där jag startade upp de flesta av mina dagar med en stunds yoga (jag kan verkligen rekommendera Bali som resmål till dig som gillar att yoga….men också till dig som inte gillar att yoga men gillar vacker natur, snorkling och surfing!). Mmmm vilken fantastisk ö!

Nu på lördag är det dags för Yoga of Hope – en dag då det på en mängd olika platser i landet ordnas yogaevent. Alla instruktörer bidrar med sin tid och alla deltagare skänker en slant – och alla pengar går oavkortat till barncancerforskningen. Vilken grym grej, eller hur? Jag kommer att hålla en yogaklass i Billdal söder om Göteborg tillsammans med en kollega. Hör av dig om du bor i närheten och vill komma! I skrivande stund finns det fyra platser kvar och vår klass har hittills samlat in 6000 kronor 😀 (Och eventet i sin helhet har snart samlat in en kvarts miljon!)

Det finns också en mängd olika yogaklasser i vilka du kan deltaga online. Här kan du hitta ett event nära dig!

Detta fantastiska initiativ anordnas nu för andra året i rad och utgörs av ett samarbete mellan Barncancerfonden och Yogobe. Heja er!