Vandring och yoga i Spanien

Vandring och yoga i Spanien

2021-11-12 EmajsiAB Espiro Fysisk träning Hälsa Meditation Mental Träning Mindfulness Resor Yoga 0

I samarbete med Emajsi AB är jag med och ordnar resor till vackra Frigiliana i Spanien.

I slutet av september var vi nere med en grupp och fick en fantastisk vecka! Med utsikt över berg och hav startade vi dagarna med yoga uppe på takterassen. På dagarna gjorde vi fantastiska vandringar i höga berg, mellan små bergsbyar, längs flodfåran (som erbjöd sagolika dopp i turkosa pooler) och längs med havet. På kvällarna avnjöt vi fantastiska måltider uppe på takterassen eller på någon av byns många mysiga tapasrestauranger.

En sådan här resa är ju fantastisk på så många vis med härliga samtal, hänförande natur och ljumma kvällar. Men det är också något alldeles speciellt det där som händer när tankarna får mer utrymme att vandra fritt – som de får när man exempelvis vandrar. Det blir som en blandning mellan reflektion och meditation, varvat med att ta in allt det vackra. För mig är det som balsam för själen!

Till våren är det dags för nästa resa (dels en 4-dagars resa med inriktning padel samt en veckolång resa med inriktning vandring). Kanske vill du följa med? Eller kanske vill du att vi skräddarsyr en resa för din grupp eller ditt företag?